kontakt@interfiller.dk Tlf. +45 56 66 13 66
2
1
grass
6
5
4
3

Om Interfiller

Om Interfiller

 

 

Flydende chelateret mikronæring viste sig helt fra begyndelsen at revolutionere dyrkning af planter i hydro og substrat-kulturer i gartnerier i hele norden, og de seneste 20 år har produkterne fra Interfiller desuden virket som en stærk komponent i bladgødskning sammen med planteværn i landbruget.

-Chelateret mikronæring er stadig den dag i dag blandt vores bestsellere. Med tiden har vi på vores laboratorie videreudviklet vores produktportefølje med nye chelaterede mikroprodukter og additiver.

Interfiller fremstiller i dag ud over vores standardvarer også en hel del kundedesignet chelatet mikronæring og flydende NPK-gødninger til gartneri landbrug, skovbrug og vand- og jordrensning, hvor ønsket er baseret på kulturen, erfaring, plantesaftanalyser og jordforhold.

Hertil tilbyder vi produkttilpasning, fyldning, fremstilling, blanding, etikettering og pakning af diverse nicheproduktioner. Vi håndterer fra 1 ml. til 1000  liter i batchstørrelser fra 5 til 5000 l. med vores halv- og fuldautomatiske fylde- og pakkemaskiner samt ved manuel pakning. Vi tilbyder naturligvis også lager og distributionsforhold for vores samarbejdspartnere – her er vores gode beliggenhed i Køge tæt på motorvejen altid en fordel.

Mere end 50 år i branchen taler for sig selv – Vi glæder os til at hjælpe dig.