I en travl arbejdsdag skal det være let at komme i gang med sprøjtningen, og her er det belejligt, at der er taget hånd om selv de små ting

Hos Interfiller har vi i mange år leveret chelateret mikronæring til både landbruget og gartnerier, og vi forstår vigtigheden i, at vi som virksomhed skal lytte til kunderne, og løbende arbejde på at gøre det endnu lettere, at være kunde hos os.

Vi havde tidligere fået meldinger fra kunderne omkring, at de havde svært ved at åbne vores dunke. Der skulle som oftest anvendes en vandpumpetang, for at kunne åbne låget, da der blev sørget for fra produktionens side af, at skruelågene var så stramme som muligt, da vi gerne vil have alt indholdet med ud i marken. Måske har du stået ved sprøjten en hel dag, og åbnet det ene låg efter det andet – og så er hænderne helt ødelagte.

Grundet feedback blev løsningen en dunkenøgle lavet af plast, som er let at håndtere, nem at rengøre og ruster ikke. Derudover passer den på nogle dunke fra andre producenter, så du bedst muligt kan passe på dine hænder, og nemt åbner den tyvende dunk fra os, hurtigt og uden besvær.

BorAdd og Dunkenøgle

Vi lytter og optimere

Der er ikke langt fra slutbrugeren og til den der udformer produkterne hos Interfiller.

Har man behov for vores additiver i andre emballager end vores gængse 5 liters dunke eller palletanke, så er der også mulighed for at få leveret i 10 eller 20 liters dunke. Vi er yderst fleksible, og vil gerne opfylde kundernes behov bedst muligt.

Du får altid personlig betjening, så du kan få løst din udfordring hurtigt og fleksibelt, og har du også spørgsmål til produkterne, så klarer vi også den med det samme.

Vi tager kundernes feedback seriøst, og vi takker meget for motivationen til at finde løsninger, der kan sætte arbejdsmiljøet i fokus – for udover at have sunde og grønne planter, vil vi også have glade kunder i mange år.

I videoen nedenfor kan du se dunkenøglen i aktion.