Ved at benytte gennemsigtige dunke kan du hurtigt kontrollere om dine modtagede produkter lever op til kravene 

Når det kommer til opbevaring af chelateret næringsstoffer til afgrøderne, er gennemsigtige dunke et fremragende valg. Der er mange fordele ved at benytte gennemsigtige dunke, og vi vil gerne dele nogle af dem med dig.

 

Kontrol: En af de store fordele ved gennemsigtige dunke er, at du kan kontrollere produktet uden at det skal ud af dunken. Du har mulighed for at se, om der er bundfald, og du kan yderligere tjekke om varen er i orden, ved at vende dunken på hovedet.

Sikkerhed: Ved at benytte gennemsigtige dunke, viser vi hele produktet frem, og det giver dig en større sikkerhed for, at varen ser ud, som den skal. Derudover kan du se, om produktet ligner det, som du modtog sidst.

Beskyttelse: Kun et produkt fås i en farvet dunk, og det er for at beskytte produktet mod sollys og forhindre algevækst. Dette er nødvendigt for at sikre, at produktet holder sin kvalitet og er sikkert at anvende.

Transparens: Gennemsigtighed er også sigende for den måde, Interfiller driver virksomhed på. Vi ønsker at være åbne og gennemsigtige i alt, hvad vi gør, og vi stræber efter at gøre det så nemt som muligt at være kunde hos Interfiller.

Alt i alt er gennemsigtige dunke en fremragende løsning til opbevaring af chelateret næringsstoffer til afgrøderne. Dunkene giver en bedre kontrol af produktet, sikkerhed for dig som kunde og beskyttelse mod skader fra sollys og algevækst, så du med ro i maven, kan tildele produkterne på marken, så du kan opnå sunde, grønne planter.

 

Har du spørgsmål til hvilke chelateret næringsstoffer, som du skal anvende, er du velkommen til at kontakte agro produktspecialist Ulrik Pers på telefon 3119 9266.