Coronatidens fokus på hygiejne har ændret vores vaner. Hånddesinfektionen er nu blevet en del af vores personlige pleje, og vi kan vist lige så godt vænne os til, at den er kommet for at blive.

Når du anvender håndsprit er det vigtigt, at dine hænder er synligt rene og tørre. Der skal anvendes så stor en mængde håndsprit, at hænder og håndled er fugtige i minimum 30 sekunder, mens midlet indgnides.

Interfillers hånddesinfektion er tilsat hudplejemidlet glycerin, som beskytter og virker blødgørende for hænderne. Interfillers hånddesinfektion indeholder 75% (artikel 95) ethanolbaseret sprit, og følger dermed sundshedsstyrelsens anbefalinger for alkoholindhold og miljøstyrelsens biocidkrav til hånddesinfektion.

For yderligere information omkring brug af håndsprit anbefaler vi, at du ser Sundshedsstyrelsens korte film med god råd om hånddesinfektion – se den her:

Køb den på vores bestillingsliste til konkurrencedygtige priser i størrelserne 20,10,5,1 liter eller til jakkelommen i 100 ml.

Interfillers hånddesinfektion er registreret ved miljøstyrelsen med PR-nr. 4267889 og overholder alle deres retningslinjer.