Jubilæum

Hos Interfiller kan vi til juni fejre vores runde jubilæum, som blev et år forsinket pga. Covid-19!

Hele 5 årtiers erfaring indenfor chelateret mikronæring, med fokus på kunden både dengang – nu – og i fremtiden

Virkomheden opstod i sin tid i Greve by i den lokale smeds lokaler. Et hold udbrydere fra Schous sæbefabrikker med kemiker Laurids Gubi i spidsen, med fokus på kemisk-teknisk produktion primært til lønfyldningskunder. Lønfyldningsarbejdet for vores private label-kunder har været og er stadig alsidigt –  lige fra væske til carmen curlers, sløringsstifter til militæret, kosmetik, tandpasta, byg og kartoffelbejse, rengøringsmidler, desinfektionsmidler, voksprodukter og frisørprodukter til blistersvejsning/pakning af tyggegummi.

Sideløbende med vores lønfyldningskunder udviklede virksomheden hurtigt egne brands til gartneri- og landbrugssektoren i samarbejde med professor Klougart og Bagge Olsen fra landbohøjskolen.

Flydende chelateret mikronæring viste sig helt fra begyndelsen at revolutionere dyrkning af planter i hydro og substrat kulturer i gartnerier i hele norden. Og de sidste 20 år som bladgødskning sammen med planteværn i landbrugssegmentet. Chelateret mikronæring er stadig den dag i dag blandt vores bestsellere. Med tiden har vi på vores laboratorie videreudviklet vores produktportefølje med nye chelaterede mikroprodukter og additiver.

Interfiller fremstiller i dag ud over vores standardvarer også en hel del kundedesignet chelateret mikronæring og flydende NPK-gødninger til gartneri og landbrug, hvor ønsket er baseret på kulturen, kundens erfaring, plantesaftsanalyser og jordforhold.

Virksomheden flyttede fra Greve i 1986 og er i dag praktisk placeret tæt på motorvejen i Køge, med eget laboratorie, blandeafdeling, produktion og lagerbygninger, samt et fjernlager på fyn og med distributører i norden og Tyskland.

Interfiller er stadig familieejet og drives i dag af Laurids søn Henrik Gubi, som er administrerende direktør i virksomheden og som desuden snart kan fejre sit 30 års jubilæum. Blandt medarbejderstaben er også Henriks hustru – Bettina Gubi og i bestyrelsen finder man 3. generation – Sidsel, Simon og Sander Gubi, som  fortsætter den gode Interfiller ånd med at sætte kunden i fokus og bringe virksomheden ind i en ny epoke.

”Gødningsbranchen er i konstant udvikling, så det er absolut nødvendigt at være omstillingsparate og klar til de udfordringer og opgaver fremtiden måtte bringe”, siger Henrik Gubi og tilføjer ”Jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at takke vores gode loyale kunder, nye som gamle og de som har været med hele vejen i et halvt århundrede samt alle vores leverandører og samarbejdspartnere. Vi er stolte af at have være i branchen i mere end 50 år og tager gerne 50 mere”.

Der vil blive afholdt reception i juni måned – mere information om dette, når tiden nærmer sig.