Gør dig klar til vinteren ved at investere i de korrekte rengøringsmidler.

Efteråret venter lige om hjørnet, og lidt længere ude ligger vinteren også og lurer. Derfor kunne det allerede nu være værd at anskaffe de rigtige rengøringsmidler, så maskinerne kan blive klar til den køligere tid efter høst og efterårsarbejdet.

Rengøring og beskyttelse af dine dyrebare maskiner er afgørende for at opretholde deres optimale ydeevne og forlænge deres levetid. Derfor vil Interfiller gerne introducere dig for IF Maskinaffedter og IF Voksshampoo, der hjælper dig med at opnå en ren og beskyttet overflade på dine landbrugsmaskiner.

IF Maskinaffedter er din bedste ven efter en lang sæson med hårdt arbejde på markerne, hvor dine maskiner er dækket af sejt snavs og fastgroet film. IF Maskinaffedter træder i karakter som et pålidelig allround affedtningsmiddel. Produktet er designet til at opløse og fjerne genstridigt snavs og fedt, der er opbygget efter brug.

Efter at have rengjort og affedtet din maskinpark, er det tid til at give dem den beskyttelse og glans, de fortjener. IF Voksshampoo er din løsning til at opnå en strålende, skinnende og smudsafvisende overflade. Dens vaskeeffekt fjerner lettere trafikfilm, almindeligt snavs og sorte striber, mens den samtidig efterlader en beskyttende voksoverflade.

 

Vigtigheden af en god rengøring

Du ved selvfølgelig godt, at det er god praksis at rengøre sine maskiner – især lige før langtidsparkeringen. Men bare for god ordens skyld, er her nogle af de gode grunde til at holde sine maskiner rene og pæne:

  • Regelmæssig rengøring fjerner snavs og fugt, der kan forårsage korrosion og mekanisk slid på maskinerne.
  • Rengøring reducerer risikoen for spredning af skadedyr, patogener og sygdomme mellem marker og ejendomme.
  • Ren mekanik og komponenter er nemmere at inspicere for slid og eventuelle skader eller revner i vigtige dele på maskinerne.
  • Rengøring af maskiner mindsker risikoen for at overføre uønskede stoffer til afgrøderne, hvilket opretholder deres kvalitet og udbytte.
  • Mange områder har regler, der kræver rengøring af maskiner for at forhindre spredning af skadedyr og sygdomme.

Gør dig klar til vinteren ved at investere i de korrekte rengøringsmidler. Sørg for at vedligeholdelsen af dine maskiner går let og uden unødigt snavs ved at rengøre og beskytte dine maskiner. På den måde er du sikker på, at de er klar til at gøre tjeneste pålideligt og effektivt, når den nye sæson begynder.