Optimer dine herbicidbehandlinger og sikre en mere effektiv anvendelse af herbicider på dine marker med Support Kip-R

Support Kip-R er et additiv, som er specielt designet til at understøtte og forbedre effekten af jordmidler under ugunstige forhold. Lugtreduktion, mindskning af fordampning og udvaskning er nogle af fordelene ved tilsætning af Support Kip-R.

Support Kip-R er med til at stabilisere sprøjtevæsken således at mængden af helt små dråber under 100 micron reduceres med op til 46% – det betyder reduceret afdrift og en lugtreduktion. Derudover giver Support Kip-R en bedre fordeling af kemien under tørre udbringnings forhold.

Support Kip-R er et vigtigt redskab til herbicidbehandlinger, da det sikrer en jævn og ensartet fordeling af herbicidet i det øverste jordlag. Dette opnås gennem produktets elektrisk ladet overflade, som øger vedhæftningen i det øverste jordlag og dermed øger opholdet af det aktive stof i rodzonen. Dette betyder, at herbicidet kan arbejde i længere tid og mere ukrudt kan nå at blive ramt.

 

Husk den rette dosering og temperatur

Doseringen af Support Kip-R følger temperaturen. 200 ml./ha. ved temperaturer over 15 °C eller 400 ml./ha. ved temperaturer under 15 °C. Det anbefales at omryste produktet før brug, tilsæt det først når tanken er fyldt ca. ¾ op og under konstant omrøring.

Produktet skal opbevares frostfrit ved mindst 10 °C, og det er vigtigt at følge alle anbefalingerne i brugsanvisningen for at sikre effektiv og sikker anvendelse. Hvis det står for koldt, kan det ske at det lagdeles i dunken. Løsningen på dette er at lade dunken stå varmt og ryste den op.

Har du spørgsmål til anvendelsen eller har brug for øvrigt rådgivning, er du velkommen til at kontakte agro produktspecialist Ulrik Pers på telefon 3119 9266.